Rize'de maçta olay çıktı!

Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nde bugün oynanan Ardeşen Gençlikspor-Sivasspor maçında gergin dakikalar yaşandı ve maç olaylı bir şekilde sona erdi. Maç sonunda çıkan arbede de iki takımın oyuncuları birbirine girdi.Hentbol Bayanlar 1. Ligi'nde mücadele eden ve

Rize'de maçta olay çıktı!

Bayanlar Hentbol 1. Ligi'nde bugün oynanan Ardeşen Gençlikspor-Sivasspor maçında gergin dakikalar yaşandı ve maç olaylı bir şekilde sona erdi. Maç sonunda çıkan arbede de iki takımın oyuncuları birbirine girdi.

Hentbol Bayanlar 1. Ligi'nde mücadele eden ve Rize'yi temsil eden Ardeşen Gençlikspor, ligin 8. haftasında kendi sahasında ligin yenilgisiz lider takımı Sivasspor ile karşılaştı. İlk yarısı 13-13 biten karşılaşmada ikinci yarıda hakem hataları nedeniyle gerginlik yaşandı. Ardeşen Gençlik Spor Kulübü hentbol bayan takımı oyuncusuna gösterilen kırmızı kart sonrası saha karışırken, maçı 23-30 skorla Sivasspor kazandı. Sivassporlu bir oyuncunun Ardeşen Gençlik Spor Kulübü kalecisine tekme atması seyircilerin sahaya girmesine neden oldu. Çıkan arbedede çok sayıda taraftar ezilme tehlikesi yaşadı.

Karşılaşma sonrası Ardeşen Gençlikspor Kulübü Başkanı Rauf Oğuz, yaptığı açıklamada, "Bu tür kritik maçlarda daha deneyimli hakemler görme isteriz" dedi.

Öte yandan maç bitiminde Ardeşen Gençlikspor oyuncusuna tekme atan oyuncuya neden bu tekmeyi attığı sorulduğunda "Ona az bile yaptım" cevabı vermesi dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor