Rize'de Lualua damgası!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.Mehmet Cengiz Tesisleri'nde altyapı antrenörü Osman Nuri Şahin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan kalec

Rize'de Lualua damgası!

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde altyapı antrenörü Osman Nuri Şahin yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana sakatlıkları bulunan kaleci Serkan Kırıntılı ve Wiera katılmadı. Oboabona ise fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalıştı.

Yeşil-mavili futbolcular, koşunun ardından kısa pas çalışması yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren çalışmanın son bölümünde, futbolcular yarı sahada maç yaptı. Affedilmesinin ardından çalışmalara başlayan Lomana Lualua'nın ise idman boyunca oldukça istekli ve neşeli olduğu gözlendi.

Çaykur Rizespor, maçın hazırlıklarını yarın(11 Aralık) yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler