Rize'de Kweuke hazır!

İlk 6 haftada 10 puan toplayıp hiç yenilgi görmeden sezona iyi bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, sonrasında beklenmedik bir düşüş yaşadı.   Süper Lig’de çıktığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen, 3’ünden yenilgiyle ayrılan Karadeniz ekibi, bu hafta,

Rize'de Kweuke hazır!
İlk 6 haftada 10 puan toplayıp hiç yenilgi görmeden sezona iyi bir başlangıç yapan Çaykur Rizespor, sonrasında beklenmedik bir düşüş yaşadı.
 
Süper Lig’de çıktığı son 5 maçta galibiyet yüzü göremeyen, 3’ünden yenilgiyle ayrılan Karadeniz ekibi, bu hafta, Galatasaray’ı yenip ayağa kalkmayı hedefliyor. 
 
Yeşil-Mavililer’in bu zorlu maçtaki en önemli kozu ise kuşkusuz ki Kweuke olacak. Ligde 6 golü bulunan Kamerunlu’nun Galatasaray’a karşı da ayrı bir şansı var. Sarı-Kırmızılı takıma karşı şimdiye kadar 3 maça çıkan ve bu karşılaşmalarda bir kez fileleri havalandıran Kweuke’nin takımı hiç yenilmedi. 
 
Hiç eksik yok
 
Son 3 haftayı boş geçen ve Galatasaray’a özel motivasyonla hazırlanan Kweuke, son idmanlarda oldukça formdaydı. Rize’yi umutlandıran bir diğer etken ise takımda herhangi bir eksik olmaması.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler