Rize'de 'Her Yerde Bir Bayrak'

  Deniz Caddesi'nde başlatılan kampanyanın ilk bayrağını, teknik direktör Ümit Kayıhan astı.Kayıhan, burada yaptığı açıklamada, Rize'de bayrak asma kampanyası başlattıklarını belirterek, ''Ufak tefek bayraklar dükkanlara asılmaya başlandı. İnşallah önümüz

Rize'de 'Her Yerde Bir Bayrak'

 

 

Deniz Caddesi'nde başlatılan kampanyanın ilk bayrağını, teknik direktör Ümit Kayıhan astı.

Kayıhan, burada yaptığı açıklamada, Rize'de bayrak asma kampanyası başlattıklarını belirterek, ''Ufak tefek bayraklar dükkanlara asılmaya başlandı. İnşallah önümüzdeki hafta bu cadde ve sokaklar dolar. Başlattığımız bu bayrak kampanyası şehrimize ve futbolcularımıza ayrı bir hava getirecektir. Rakip takım seyirci ve futbolcuları şehri dolaştığı zaman o inancımızı ve korkuyu alırlar. Başarı oranımız seyircinin inancı ve desteği ile artar'' dedi.

Hafta sonu sahalarında Akhisar Belediyespor karşısında kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Kayıhan, ''İki hafta üst üste kazanan bir takımın taraftarının da inancı her geçen gün artar. Bunun için Akhisar Belediyespor maçını mutlaka kazanmalıyız. Lige maç başına 3-5 bin seyirci ortalaması ile başladık. Şu anda Giresunspor maçı ile 6 bin seyirciye ulaştık. Üst üste alacağımız galibiyetlerle bu sayı 10 bini bulacaktır. Çünkü bir takımın başarısına seyirci gelecektir'' diye konuştu.

İlk kez kendi sahalarında gündüz maçı oynayacaklarını dile getiren Kayıhan, ''Pazar günü saat 14.00'de oynanacak bir karşılaşma, seyirci desteği olan bir takım için çok önemli. O nedenle hafta sonu taraftarlarımızın statta bizi desteklemelerini bekliyoruz. Onların desteği bizim mücadele gücümüzü artıracaktır'' ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler