Rize'de hedef mutlak galibiyet

Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, alt sıralardan uzaklaşmak adına Bursa deplasmanından mutlaka puan veya puanlarla dönmek zorunda olduklarını söyledi.

Rize'de hedef mutlak galibiyet

Spor Toto Süper Ligin 24. haftasında deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da, kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, alt sıralardan uzaklaşmak adına Bursa deplasmanından mutlaka puan veya puanlarla dönmek zorunda olduklarını söyledi.

Ferah,  yaptığı açıklamada, hafta içi Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele ettiklerini ve yarı finale yükseldiklerini belirterek, "Camia olarak kupada yarı finale yükselmek elbette önemli başarı ama ligde henüz hedeflediğimiz yerde değiliz. Alt sıralardaki takımlarla aramızda çok büyük puan farkı yok. Alınacak iki mağlubiyet 3 puanlı sistemde çok büyük sıkıntıları beraberinde getiriyor" dedi.

Bursaspor'un ikinci yarının en iyi çıkış yapan ekiplerinden olduğunun altını çizen Aykut Ferah, "Rakibimiz saygı duyulacak bir takım. İkinci yarıda 6 maçta 4 galibiyet, bir beraberlik ve bir mağlubiyet aldı ve 13 puan toplamayı başardı. Yakaladığı çıkış ile 29 puana ulaşarak bizim bir basamak üzerimize yükseldi. Biz de ikinci yarıda henüz istediğimiz seviyeye ulaşamadık. Bu maç gelecek haftalarda korkulu rüya görmeme adına son derece önemli. Ligde alt sıralardan uzaklaşmak için Bursaspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek zorundayız" diye konuştu.

Ferah, sakatlıkları bulunan Kweuke, Dhurgham İsmail ve Ümit Korkmaz'ın Bursa'ya giden takım kafilesinde yer almadığını, kafileye dahil edilen Sercan Kaya'nın ise görev yapıp yapamayacağının doktorların maç günü vereceği raporla belli olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor