Rize'de hedef 3 puan

 Aydın hazırlıkları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladıklarını belirterek, ''Jallow ve Sezer de milli takımdan dönerek kampa katıldı. Uzun bir aranın ardından sakat ve cezalı oyuncu olmadan bir maça çıkacağız. Hava ve saha şartlarının iyi olması du

Rize'de hedef 3 puan

 

Aydın hazırlıkları tamamlayarak maç saatini beklemeye başladıklarını belirterek, ''Jallow ve Sezer de milli takımdan dönerek kampa katıldı. Uzun bir aranın ardından sakat ve cezalı oyuncu olmadan bir maça çıkacağız. Hava ve saha şartlarının iyi olması durumunda istediklerimizi sahaya yansıtacağımıza inanıyorum'' dedi.

Son hafta alınan Kayseri Erciyesspor mağlubiyetinin morallerini bozduğunu ifade eden Oğuz Aydın, ''Uzun bir duraklama döneminin ardından Kasımpaşa maçı ile kendimize geldik. Tam istediğimiz havayı yakaladığımızı düşünürken, Erciyesspor mağlubiyeti moralimizi etkiledi. Toparlanmak ve hedefimize ulaşmak için seri galibiyetlere ihtiyacımız var. Tavşanlı Linyitspor deplasmanında kazanarak yeniden çıkışa geçmek zorundayız'' diye konuştu.

Ligde artık hiç bir şeyin telafisi olmadığını savunan Aydın, kalan 11 haftada her maçın final niteliğinde olduğunu da kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler