Rize'de hedef 1461 Trabzon!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bolu kampının yan ısıra transferler sürecini değerlendirdi.Daha 10 oyuncu almalıyızYeşil-Mavili teknik adam Çalımbay, “Kampın beşinci gününü geride bıraktık. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Mevcut kadromuz

Rize'de hedef 1461 Trabzon!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Bolu kampının yan ısıra transferler sürecini değerlendirdi.

Daha 10 oyuncu almalıyız

Yeşil-Mavili teknik adam Çalımbay, “Kampın beşinci gününü geride bıraktık. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Mevcut kadromuz ve bazı yeni oyuncularımızla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Şuana kadar istediğimizi alıyoruz” diye konuştu. Kadroya 10’dan fazla takviye yapmak zorunda olduklarını ve yönetimin çalışmaları sürdürdüğünü belirten Çalımbay, “Burada tam kadro değiliz. Aramızda sadece 7 yeni transfer var. Bizim daha 10 transfer yapmamız gerekiyor. Yönetimle konuştuk. Eğer bu transferler gerçekleşmezse yeni sezonda sıkıntılar yaşayabiliriz. Kadromuzu güçlendirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Yerlilere yöneldiler, hedefte 1461 Trabzon!

Bugüne kadar 7 yeni transfer gerçekleştiren Çaykur Rizespor, bir o kadar daha oyuncu alacak. Yabancı oyuncu konusunda son günlerde olumlu adımlar atamayan Yeşil-Mavili ekip, en azından gündemindeki yerli oyuncuları kaçırmak istemiyor. Galatasaray, Trabzonspor, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan oyuncu isteyen Yeşil-Mavili ekip bu takımların kamplarının sonunu bekliyor. İstenilen oyuncular konusunda takımların teknik adamlarının vereceği kararlar önemli. Bu anlamda Çaykur Rizespor’da teknik adam Rıza Çalımbay da takımının şekillenmesi adına bekleyişe geçti.

Bu arada Yeşil-Mavili ekip Trabzonspor’un pilot takımı 1461 Trabzon’dan Göksu ve Kadir’i transfer etmek için de harekete geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor