Rize'de Fenerbahçe alarmı

Çaykur Rizespor, hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil mavili futbolculara hızlı oynamaları konusunda uyarılarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, "Rakip Fenerbahçe. Çok hızlı olacaksınız" dedi. Mehmet Cengiz Te

Rize'de Fenerbahçe alarmı

Çaykur Rizespor, hafta sonunda oynanacak olan karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil mavili futbolculara hızlı oynamaları konusunda uyarılarda bulunan teknik direktör Hikmet Karaman, "Rakip Fenerbahçe. Çok hızlı olacaksınız" dedi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde hazırlıkları sürdüren Çaykur Rizespor'da hafif sakatlığı bulunan Kweuke antrenmana çıkmadı, tecrübeli oyuncu salonda fizyoterapist eşliğinde çalışma yaptı. Futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde taktik çalışması gerçekleştirdi. Oyuncularına gruplar halinde dar alanda pas çalışması yaptıran Karaman, "Fenerbahçe ile oynayacağız. Daha hızlı pas atacaksınız, çok hızlı olacaksınız" diyerek uyarıda bulundu.

Çaykur Rizespor, cumartesi yapacağı son antrenmanın ardından Fenerbahçe maçı için İstanbul'a gidecek. Yeşil mavililerde kart cezalısı olan Cedrıc Makiadi karoda yer almıyor. Hafif sakatlığı bulunan Kweuke ise kadroda olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor