Rize'de bayram sevinci!

 Yeşil-Mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, lige galibiyetle başlamalarından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Gençlerbirliği'ni mağlup ederek süper bir başlangıç yaptık. Biz ligin yeni takımıyız rakibimiz ise çok deneyimli. Maçın zor olaca

Rize'de bayram sevinci!

 Yeşil-Mavili takımın teknik direktörü Rıza Çalımbay, lige galibiyetle başlamalarından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Gençlerbirliği'ni mağlup ederek süper bir başlangıç yaptık. Biz ligin yeni takımıyız rakibimiz ise çok deneyimli. Maçın zor olacağını biliyorduk. Oyuncularım 90 dakika boyunca mükemmel mücadele etti. Hiç bir zaman oyundan kopmadılar. İlk maçımızda hem hatalar hem de iyi şeyler yaptık. Bu oynadığımız oyunun üstüne çıkmaya çalışacağız ve daha iyi duruma geleceğiz" dedi.

TARAFTARA TEŞEKKÜR
Gençlerbirliği maçında kendisini en sevindiren taraftarın taraftar desteği olduğunun altını çizen Rıza Çalımbay, "Taraftarımız gerçekten müthiş bir destek verdi. Bizi destekleri için onlara çok teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki maçlar dada desteklerini bekliyorum. Bizde onlara layık bir şekilde kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Biz sadece iyi bir galibiyet aldık. Daha lig7in başındayız önümüzde 33 haftalık çok zor bir periyot var. Bu zorlu periyotta oynadığımız oyunun üstüne çıkmamız gerekiyor. Çıkacağımıza da ben inanıyorum. Eksik transferlerde en kısa sürede tamamlayıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.

REKABET ARTACAKTIR
Gençlerbirliği maçında defanstaki tüm oyuncuların iyi oynamasının çok güzel olduğunu ifade eden Çalımbay, "Defansta sıkıntılarımız vardı. Ali Adnan yeni geldi sayılır. Bu bölgede alternatiflerimizin çok çok iyi olması lazım. Hepsinin iyi olması takımda rekabeti artırır. Lig hem uzun hem de çok zor. Herkesi ihtiyacımız var. Bununla birlikte bize birazcık zaman lazım. İlk maçımızı kazandık ama karşılaşmada zaman zaman benim memnun olmadığım işlerde oldu. Bu acemiliğimizi ve süper lige alışma dönemimizi halledebilirsek  daha da iyi olacak. Çünkü maçın 2. yarısında yakaladığımız gol pozisyonlarını sonuçlandıramadık” diye konuştu

ÖNÜMÜZDEKİ MAÇA BAKACAĞIZ
Süper Lig'e galibiyetle başlamanın güzel olduğunu da belirten Rıza Çalımbay, "Bu maç artık geride kaldı. Önümüzde bu hafta Trabzonspor ile deplasmanda oynayacağımız maçla başlayacak zorlu bir periyot var. Bu yüzden eksiklerimizi giderip üstüne koymamız gerekiyor. Süper lig'de iyi bir yere gelmek istiyorsak performansımızın üstüne koymak zorundayız. Çünkü bu sezon Rizespor ve Rizespor camiası için çok çok önemli.. Dolayısıyla ilk haftaları en az kayıpla kapatmalıyız" dedi. Maçın hakeme Özgür Yankaya'nın her iki tarafa hataları olduğunu da kaydeden Çalımbay, "Hakem aleyhimize gol atabileceğimiz 2 tane kritik hata yaptı" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor