Rize Valisi'nden Denizl'ye tam destek

 PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcuları ziyaret eden Vali Nurullah Çakır ile Belediye başkanı Halil Bakırcı başarı dileklerinde bulundu. Vali Çakır ve Başkan Bakırcı, Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Tesisl

Rize Valisi'nden Denizl'ye tam destek

 

PTT 1'inci Lig ekibi Çaykur Rizespor'da teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcuları ziyaret eden Vali Nurullah Çakır ile Belediye başkanı Halil Bakırcı başarı dileklerinde bulundu.
 
Vali Çakır ve Başkan Bakırcı, Çaykur Rizespor'un Mehmet Cengiz Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli ve futbolcularla bir araya geldi. Vali Çakır, başarı dileğinde bulundu, "Değerli hocamız Mustafa Denizli'nin kısa süre içerisinde bir spor adamı ve sosyolog gibi Rize halkı ile kurduğu iletişimi memnuniyet ve gururla müşahede ediyoruz" dedi. 
 
TAKIM SAMSUN'A GİTTİ 
 
Bu arada sabah yapılan antrenmanın ardından Çaykur Rizespor kafilesi ligde Cumartesi günü karşılaşacağı Samsunspor maçı için bu kente gitti. Yeşil mavili takımda sakatlıkları süren Çetin ile Mehmet Al kadroda yer almadı. Çaykur Rizespor İdari Menajeri Tuncay Yanık, Samsunspor maçı hazırlıklarını bu kentte sürdüreceklerini belirterek karşılaşma sonrası Rize'ye döneceklerini söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor