Rize son kaptanını da yolladı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor geçtiğimiz sezon takımda kaptanlık görevini yürüten son isimle de yollarını ayırdı.Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, Koray ile İstanbul'da bir araya geldiklerini kaydederek, ''Koray

Rize son kaptanını da yolladı!

Bank Asya 1. Lig takımlarından Çaykur Rizespor geçtiğimiz sezon takımda kaptanlık görevini yürüten son isimle de yollarını ayırdı.

Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı yazılı açıklamada, Koray ile İstanbul'da bir araya geldiklerini kaydederek, ''Koray ile yaptığımız görüşmelerde karşılıklı olarak anlaşarak yollarımızı ayırma kararı aldık. Bugüne kadar bize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki futbol yaşantısında ona başarılar diliyoruz'' ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor'da geçen sezon kaptanlık yapan oyunculardan Ulaş Ortakaya, devre arasında, Ersin Güreler ve Evren Kürkçü de lig bitiminde takımdan ayrılmıştı. Koray ile birlikte yeşil-mavili ekip, geçtiğimiz sezon takım kaptanlığı yapan bütün futbolcularla yollarını ayırmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor