Rize'nin yeni transferinden G.Saray'a sitem

"Galatasaray'da bana forma şansı verilmedi."

Rize'nin yeni transferinden G.Saray'a sitem
ÇAYKUR Rizespor'a transferden olduktan 1 gün sonra oynadığı Atiker Konyaspor maçında takımına beraberliği getiren golü atan Emrah Başsan, "Galatasaray'da bana forma şansı verilmedi. Gösterdiğim performansla o kadroda olmayı hak etmiştim" dedi.

Çaykur Rizespor'un Galatasaray'dan sezon sonuna kadar kiraladığı Emrah Başsan, özel açıklamalarda bulundu. Çaykur Rizespor'un da büyük bir camia olduğuna dikkat çeken Emrah Başsan, kısa bir süre önce gelmesine rağmen takımla kaynaştığını söyledi. Takıma katıldıktan 24 saat sonra maça çıktığını hatırlatan Emrah Başsan, şöyle devam etti:

"Hocamız, oynaman gerekiyor, dedi. Biraz yorgundum ama arkadaşlarımın oynama arzusu, sahada bu yorgunluğu unutturdu. Burada güzel bir ağabeylik, kardeşlik var. Beni çok sıcak karşıladılar."

"FUTBOL UMUT VERİCİ"

Atiker Konyaspor karşısında umut verici bir futbol oynadıklarını ifade eden Emrah Başsan, açıklamasını şöyle sürdürndü:

"Takım arkadaşlarımla çalışarak ilerisi için daha da iyi olacağız. İşimiz gol atmak. Bunu en iyi şekilde yapmak için sahadayız. Bu haftada Kardemir Karabükspor karşısında gol veya goller atarak kazanmak istiyoruz. Alacağımız galibiyetle takımla olan beraberliğilmizi süsleriz."

"ŞANS VERİLMEDİ"

Galatasaray'da kendisine şans verilmediğini anlatan Emrah, geçmişe takılıp kalmayacağını ve önüne bakacağını vurgularken de şunları söyledi:

"Türk oyuncular biraz duygusal oluyor ama duygusal bakmamak lazım. Galatasaray'da şans verilmedi. Futbolcuya yerli-yabancı kim olursa olsun şans verilmesi lazım. Oyuncuyu antrenmanda değil sahada izlemek gerekiyor. Ben Galatasaray'da kendimi kanıtladığımı düşünüyorum. Hazırlık maçlarında gösterdiğim performansla o kadroda olmayı hak etmiştim. Ama durum böyle gelişti. Ben mutluyum. Bu transfer ilerisi için iyi performans sergileyerek geri dönmeme sebep olur."

"HİKMET HOCA İLE ÇALIŞMAK BÜYÜK ZEVK"

Transferinde Hikmet Karaman'ın etkisinin büyük olduğunu da ifade eden Emrah, "Anadolu kulüplerinden bana ilgi vardı. Hikmet hocanın buraya gelmemde etkisi büyük oldu. Bende kendisi ile çalışmak istiyordum. Hikmet hoca ile çalışmak büyük zevk. Hocayı ileride büyük takımlarda görürüz" dedi.

"GALATASARAY'A KARŞI OYNAYABİLİRİM"

Sözleşmesinde Galatasaray'a karşı oynamasında bir engel olup olmadığının sorusunu yanıtlayan Emrah, "Böyle bir madde yok. Galatasaray'a karşı oynayacağımız maçta sahada olmayı da çok isterim. Büyük kulüplerin böyle şeylere gireceğini sanmıyorum" diyerek açıklamalarını noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler