Rize liderliğini sürdürmek istiyor

Kulüp başkanı Metin Kalkavan, yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'de iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, ''Uzun zaman sonra yakaladığımız liderlik bizleri mutlu etti. Geçen sezonun ilk yarısında ilk 5 takım arasındaydık. Ama ikinci yarıda takımımız

Rize liderliğini sürdürmek istiyor

Kulüp başkanı Metin Kalkavan, yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'de iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, ''Uzun zaman sonra yakaladığımız liderlik bizleri mutlu etti. Geçen sezonun ilk yarısında ilk 5 takım arasındaydık. Ama ikinci yarıda takımımız zor bir dönem geçirip kümede kalmayı ancak başarmıştık'' dedi.

Bu yıl yaptıkları transferlerle yeni bir yapılanmaya gittiklerini ifade eden Kalkavan, ''Bu yapı da bizi liderlik koltuğuna oturttu. Elbette liderliği yakalamak kolay olmadı. Bazen beklenmeyen kayıplar da yaşadık. Kayseri Erciyes ve Akhisar Belediyespor maçlarını unutmam mümkün değil. Ama futbolda bu tür kayıplar oluyor. Önemli olan yakaladığımız liderliği devam ettirebilmek'' diye konuştu. Kalkavan, ligin son 4 haftasını galibiyetle kapattıklarını, ilk yarının bitmesine 2 hafta kala kayıp yaşamak istemediklerini kaydederek, ''Önümüzdeki 2 maçı iyi değerlendirmeliyiz. Yarın yapacağımız Tavşanlı Linyitspor maçı zor maç olacaktır. Rakibimiz de son haftalarda çıkışta olan bir ekip. Ancak bu maçı kazanarak liderlik koltuğunda oturmaya devam etmek istiyoruz'' dedi.

Öte yandan Çaykur Rizespor'da sarı kart cezalısı Ayman, sakatlığı bulunan Clement ile Mutlu, Tavşanlı Linyitspor maçında takımdaki yerini alamayacak. Hafif sakatlığı bulunan ve Kütahya'ya götürülen Ersin'in durumu ise maç saatinde belli olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor