Rize kazandı iki takım daha küme düştü

Bu sonuçla birlikte K.Erciyes'in ardından Karabükspor ile Balıkesirspor da Süper Lig'e veda etti.Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme potasını yakından ilgilendiren maçta Çaykur Rizespor sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Karadeniz t

Rize kazandı iki takım daha küme düştü

Bu sonuçla birlikte K.Erciyes'in ardından Karabükspor ile Balıkesirspor da Süper Lig'e veda etti.

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında küme düşme potasını yakından ilgilendiren maçta Çaykur Rizespor sahasında Akhisar Belediyespor'u konuk etti. Karadeniz temsilcisi sahadan 3-1 galip ayrılarak Süper Lig'de kalmayı garantiledi. Bu skorla Kayseri Erciyesspor'un ardından Karabükspor ile Balıkesirspor da lige veda etti.

Çaykur Rizespor'un gollerini; 45. dakikada Kweuke, 50. dakikada Deniz ile 82. dakikada Sercan kaydetti. Konuk ekibin tek sayısı 55. dakikada Kadir Keleş'ten geldi. Bu galibiyetle puanını 34 yapan Çaykur Rizespor Süper Lig'de kalmayı garantiledi. 25 puanlı Karabükspor ile, 26 puanla Balıkesirspro gelecek sezon PTT 1. Lig'de mücadele edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor