Rize ile Balıkesir 39 yıl sonra...

Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Çaykur Rizespor'a konuk olacak Balıkesirspor, rakibiyle 39 yıl sonra yeniden karşılaşacak.Çaykur Rizespor'la ilk ve son olarak 1974-75 sezonunda rakip olan Balıkesirspor, o sezon oynanan iki maçı 3-2 ve 2-0'lık skorla

Rize ile Balıkesir 39 yıl sonra...

Spor Toto Süper Lig'de pazartesi günü Çaykur Rizespor'a konuk olacak Balıkesirspor, rakibiyle 39 yıl sonra yeniden karşılaşacak.

Çaykur Rizespor'la ilk ve son olarak 1974-75 sezonunda rakip olan Balıkesirspor, o sezon oynanan iki maçı 3-2 ve 2-0'lık skorlarla kazandı. Kırmızı beyazlılar sezon sonunda o dönemki adı 1'inci Lig olan Süper Lig'e çıkışlarını ilan etti.

Bu sezon 5 maçta yalnız Galatasaray'ı yenebilen, 3 puanla son sıraya demir atan Balıkesirspor, rakibini yıllar sonra yine mağlup ederek çıkışa geçmek istiyor.

Balıkesirspor'da sakatlığı bulunan Muğdat maça yetiştirilmeye çalışılıyor. Cezalı Kerem Can ve Hasan yok. Başkan Tuna Aktürk ve yönetim, göreve yeni başlayan Vali Mustafa Yaman'ı ziyaret ederek 10 numaralı forma hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler