Rize ile Ankaragücü 33. randevuda

 PTT 1. Lig'in 32. Hafta maçında Çaykur Rizespor ile Ankaragücüspor takımları yarın oynayacakları maçla ligde 33. kez karşı karşıya gelecek.  İki takım arasında 1976-77 sezonunda başlayan rekabette oynanan 32 maçta, Çaykur Rizespor rakibine karşı galibiye

Rize ile Ankaragücü 33. randevuda

 

PTT 1. Lig'in 32. Hafta maçında Çaykur Rizespor ile Ankaragücüspor takımları yarın oynayacakları maçla ligde 33. kez karşı karşıya gelecek. 
 
İki takım arasında 1976-77 sezonunda başlayan rekabette oynanan 32 maçta, Çaykur Rizespor rakibine karşı galibiyetlerde 13-9 geride bulunurken, 10 maçtan ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldılar. Oynanan toplam 32 maçta Çaykur Rizespor 33 gol kaydederken, Ankara takımı ise 41 kez rakip fileleri havalandırdı. İki takım arasında ligin ilk devresinde oynanan maçta Ankara takımı, Rize takımını 2-1 mağlup etmeyi başarırken, bu maçın ardından yeşil-mavililerde teknik direktör Engin Korukır görevinden ayrılmıştı. 
 
Rize Yeni Şehir Stadı'nda Pazar günü saat 14.00’te başlayacak maçı İlker Meral yönetecek. Maç öncesi Çaykur Rizespor’da sakatlığı bulunan Depetris ve kart cezalısı Sercan takımda yer alamayacaklar. Ankara takımında ise Mehmet ve Kaan kart cezaları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor