Rize futbol takımı engel tanımadı

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanlığı'nın 2013-2014 sezonu faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Futbol Erkekler 1. Lig müsabakaları tamamlandı.Futbol Erkekler 1. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Rize Sağır Spor Kulübü sezonu 37 puanla ş

Rize futbol takımı engel tanımadı

Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanlığı'nın 2013-2014 sezonu faaliyet programında yer alan İşitme Engelliler Futbol Erkekler 1. Lig müsabakaları tamamlandı.

Futbol Erkekler 1. Ligi 3. Grup'ta mücadele eden Rize Sağır Spor Kulübü sezonu 37 puanla şampiyon olarak tamamlayarak 28 Mayıs-01 Haziran 2014 tarihleri arasında Antalya-Alanya’da düzenlenen İşitme Engelliler Futbol Türkiye Şampiyonası Finallerine gitmeye hak kazandı.

Sezonu grupta şampiyon olarak tamamlayan ve gelecek yıl İşitme Engelliler Süper Ligi'nde mücadele edecek olan Rize Sağır Futbol Takımı kupaları ile beraber, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik'i makamında ziyaret ettiler. Müdür Çelik, verdikleri mücadeleden dolayı futbol takımı ve teknik heyete teşekkür ederek başarılarını Süper Lig'de de devam ettireceklerine inancının tam olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler