Rize Erciyes'e fark attı

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı.Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip 3-0 galip geldi.Hikmet Karaman'ın ekibine 3 puanı kazandıran golleri, 20. d

Rize Erciyes'e fark attı

Spor Toto Süper Lig'de 24. hafta mücadelesinde Kayseri Erciyesspor ile Çaykur Rizespor kozlarını paylaştı.

Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı'nda oynanan karşılaşmada konuk ekip 3-0 galip geldi.

Hikmet Karaman'ın ekibine 3 puanı kazandıran golleri, 20. dakikada Leonard Kweuke, 29'da penaltıdan Ludovic Obraniak ve dakikalar 80'i gösterdiğinde Sercan Kaya kaydetti.

Öte yandan Kayseri Erciyesspor'da Caner Osmanpaşa, hakem Halis Özkahya tarafından 27. dakikada kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Alınan bu sonucun ardından Mehmet Özdilek'in takımı 20 puanda kalırken, yenilmezlik serisini 5 maça çıkaran Rizespor 28 puana yükseldi ve rahat bir nefes aldı.

Ligin bir sonraki haftasında Kayseri Erciyesspor deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Çaykur Rizespor sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler