Rize'de keyifler yerinde

"Mücadele gücümüz artıyor"

Rize'de keyifler yerinde
ÇAYKUR Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Saffet Mete, takımlarının mücadele gücünün her geçen gün daha da arttığını söyledi.

Ligde Antalyaspor beraberliği, Gençlerbirliği galibiyeti ve pazar günü de Trabzonspor beraberliğiyle son 3 maçta 5 puan aldıklarını hatırlatan Saffet Mete, şöyle konuştu:

"Oyuncularımız Trabzonspor maçında çok iyi mücadele etti. İki defa penaltı golüyle yenik durma düştüğümüz maçta beraberliği yakalamayı bildik. Hatta galibiyeti kaçıran taraf olduk. Takımımız her hafta önemli bir gelişim gösteriyor. Artan mücadele gücümüz bize umut veriyor."

HEDEF 3 PUAN

Önlerinde zorlu Adanaspor maçı olduğunu ifade eden Saffet Mete, açıklamasına şöyle devam etti:

"Ligde yakaladığımız çıkışı sürdürerek üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz. Adanaspor maçında 3 puan hedefliyoruz. Bu maçın ardından milli maçlar nedeniyle lige ara verilecek. Bu arayı da en iyi şekilde değerlendirerek ligde iyi bir konuma gelmeyi hedefliyoruz. Teknik heyetimiz ve oyuncularımızı gösterdikleri başarılı performanstan dolayı kutluyoruz."

KWEUKE’YE BÜYÜK ÖVGÜ

Bu arada 8 ay süren sakatlığın ardından takıma geri dönen ve performansıyla takımı sırtlayan Leonard Kweuke, Trabzonspor'a attığı 2 golün ardından sosyal medyada büyük övgü aldı. Yeşil mavili taraftarlar, tecrübeli golcüyü yere göğe sığdıramazken teknik direktör Hikmet Karaman’da Kweuke’nin performansının ilerleyen haftalar da daha da artacağına ve Avrupa’nın da dikkatini çeken bir oyuncu olacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler