Rize - Beşiktaş maçı biletleri satışta

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında ÇaykurRizespor ile Beşiktaş arasında 12 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıkarıldı. Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak karşı

Rize - Beşiktaş maçı biletleri satışta

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında ÇaykurRizespor ile Beşiktaş arasında 12 Mart Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıkarıldı.

Çaykur Rizespor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Çaykur Didi Stadı'nda saat 19.00'da oynanacak karşılaşmanın biletlerinin "www.passo.com.tr", il genelindeki satış şubeleri ya da stat gişesinden temin edilebileceği belirtildi.

Kapalı dağ (çocuk ve kadın) tribünü için internetten bilet satışı olmadığı, biletlerin sadece stadyum gişeleri ve Deniz Caddesi gişesinden temin edilebileceği ifade edilen açıklamada, 12 yaş altı erkek ve kadınların da bilet alabileceği kaydedildi.

Kapalı deniz tribününden ev sahibi bilet satışı yapılmayacağı bildirilen açıklamada, misafir takıma ayrılan yerin dolması durumunda kapalı deniz tribününün de siyah-beyazlı ekibe tahsis edileceği belirtildi.

Açıklamada, karşılaşmanın bilet fiyatlarının, kale arkası tribün için 50, kapalı maraton tribünün 100, çocuk ve kadın tribünün 30, VIP özel 500, VIP A-B 200, misafir kapalı deniz tribün 100 ve misafir kapalı güney tribünün 50 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler