Rize, Balıkesir'e geçit vermedi

Spor Toto Süper Lig 6. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi.Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Serkan Çınar'ın düdük çaldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı, maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı.Son dakikaları heyecan fır

Rize, Balıkesir'e geçit vermedi

Spor Toto Süper Lig 6. hafta mücadelesinde Çaykur Rizespor ile Balıkesirspor karşı karşıya geldi.

Yeni Rize Şehir Stadı'nda oynanan ve hakem Serkan Çınar'ın düdük çaldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı, maç 2-2 eşitlikle sonuçlandı.

Son dakikaları heyecan fırtınası şeklinde geçen maçta Balıkesirspor'un gollerini 16. dakikada Andre Santos ve 56. dakikada Khalifa Jabbie atarken, Çaykur Rizespor'un sayılarını 37. dakikada Giray Kaçar ve 79. dakikada Filip Holosko kaydetti.

Karşılaşmada iki kez öne geçmeyi başaran Balıkesirspor, iki galibiyet fırsatında da kalesini gole kapatmayı başaramadı. Çaykur Rizespor iki kez eşitliği sağlarken öne geçme fırsatlarından yararlanamadı.

Mücadeleden birer puanla ayrılan iki takımdan ev sahibi Çaykur Rizespor, 6, Balıkesirspor ise 4 puana yükseldi. Rizespor haftayı 14. sırada tamamlarken, Balıkesirspor sonuncu sıradan kurtulamadı.

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Çaykur Rizespor, deplasmanda Sivasspor'la karşılaşacak. Balıkesirspor ise Bursaspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler