Rize 3. maçını 3 golle kaybetti!

Rizespor, Antalya’daki devre arası hazırlık kampının 3. maçında, Arnavutluk’un 12 takımlı Championship Ligi’nde 4. sırada bulunan ve UEFA ile Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında da mücadele veren KF Tirana takımıyla karşılaştı.  Son derece sert ve çekişmeli

Rize 3. maçını 3 golle kaybetti!

Rizespor, Antalya’daki devre arası hazırlık kampının 3. maçında, Arnavutluk’un 12 takımlı Championship Ligi’nde 4. sırada bulunan ve UEFA ile Şampiyonlar Ligi eleme maçlarında da mücadele veren KF Tirana takımıyla karşılaştı.

 

Son derece sert ve çekişmeli geçen müsabakada Rizespor 3-1 mağlup oldu.

Arnavutluk ekibi Tirana, 30. dakikada bulduğu tek golle maçın ilk yarısını 1–0 önde kapattı.

Rizespor, 49. dakikada Mithat’ın vuruşuyla beraberliği yakaladıysa da 71 ve 89. dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle müsabakadan 3–1 mağlup ayrıldı.

 

Hakemler: Gürhan Karamelek, Fikri Çakmakçı, Uğur Sarı

Çaykur Rizespor: Selçuk Görmüş, Evren Kürkçü, Ercan Ünal, Volkan Özcan (Yunus Murat Ceylan), Ersin (Mert Çapoğlu), Semavi Özgür (Şahin Ali Terzi), Mithat (Erkan Kaş), Mutlu (Serkan Atak), Sertan Vardar (Mehmet Yozgatlı), Mehmet Al (Mehmet Can Kasap), Çağrı (Muhammet Fettahoğlu)

 

Teknik Direktör: Ümit Kayıhan

Kf Tirana: Lika, Sina, Dilshilu, Pashaj, İvan Gozdenoviç, A. Lila, Karabeli, Mu Ça, Zizoviç, Pejiç, Morina.

Teknik Direktör: Nevil Dede

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler