Rize 1461 Trabzon maçından galibiyet bekliyor

 Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, PTT 1. Lig'e galibiyetle veda etmek istediklerini söyledi.      Ferah,yaptığı açıklamada, sahalarında 1461 Trabzon ile yapacakları karşılaşmada taraftarlara güzel bir galibiyet yaşatmak istediklerini beli

Rize 1461 Trabzon maçından galibiyet bekliyor

 

Çaykur Rizespor Kulübü Basın Sözcüsü Aykut Ferah, PTT 1. Lig'e galibiyetle veda etmek istediklerini söyledi. 
     
Ferah,yaptığı açıklamada, sahalarında 1461 Trabzon ile yapacakları karşılaşmada taraftarlara güzel bir galibiyet yaşatmak istediklerini belirtti. 
     
Çaykur Rizespor taraftarlarının keyifli bir maç izleyeceklerini ifade eden Ferah, şunları kaydetti: 
     
"Karşılaşmayı kazanıp PTT 1. Lig'e galibiyetle veda etmek istiyoruz. İnşallah bunu başarırız. Takım olarak hazırlıklarımızı tamamladık. PTT 1. Lig'deki bu son maçımıza bütün taraftarımızı bekliyoruz. Maçın ardından taraftarlarımız Süper Lig'e çıkmanın sevincini doyasıya yaşayacak. 5 yıl aradan sonra geri döneceğimiz Süper Lig'de kalıcı ve hedefleri olan bir takım oluşturmak istiyoruz. Bunu başaracak güçteyiz." 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler