Rıdvan Dilmen'in ifadesi alındı

 Rıdvan Dilmen'in, Sedat Şahin hakkında adli bir soruşturma olup olmadığını öğrenmek için bazı temaslarda bulunduğu iddia ediliyor. Eski futbolcu, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Terör ve Organize Suçlarla Mücadele Savcılığı'nda ifade verdi. İfadenin konu

Rıdvan Dilmen'in ifadesi alındı

 

Rıdvan Dilmen'in, Sedat Şahin hakkında adli bir soruşturma olup olmadığını öğrenmek için bazı temaslarda bulunduğu iddia ediliyor.
 
Eski futbolcu, futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Terör ve Organize Suçlarla Mücadele Savcılığı'nda ifade verdi. İfadenin konusu ise suç örgütü lideri Sedat Şahin oldu.
 
TEKNİK TAKİBE TAKILDI
 
Terör ve Organize Suçlarla Mücadele Savcılığı, 2012'nin Ekim ayında suç örgütüne yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Sedat Şahin, oğlu Erkan Şahin ve kardeşleri Vedat Şahin, Mehmet Şahin'in de aralarında bulunduğu 43 şüpheliyi gözaltına aldı. Yaklaşık 1 yıl yürütülen soruşturma kapsamında şüpheliler ile ilgili teknik ve fiziki takip yapıldı. Öğrenildiğine göre bu teknik ve fiziki takiplere kamuoyunun adını duyduğu bazı isimler de takıldı. Bu isimlerden biri de futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen oldu.
 
RIDVAN DİLMEN'İN İFADESİ ALINDI
 
Edilen bilgiye göre yapılan takiplerde Rıdvan Dilmen'in '2011 Ocak ayında 'Tutukluluk sürelerini sınırlayan Ceza Muhakemesi Kanunu'nun (CMK) 102. Maddesi gereğince tahliye edilen' Sedat Şahin hakkında yeni bir adli soruşturma olup olmadığını öğrenmek için bazı temaslarda bulunduğu tespit edildi. Bu tespit üzerine Rıdvan Dilmen, Terör ve Organize Suçlarla Mücadelede görevli savcı Ekrem Beyaztaş tarafından ifadeye çağrıldı. Geçtiğimiz hafta Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Rıdvan'ın şüpheli sıfatıyla ifade verdiği öğrenildi. Soruşturma dosyasında kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği belirtilen Rıdvan Dilmen'in, yaklaşık 1 saat adliyede kaldığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor