Rıdvan Dilmen TS'yi değerlendirdi

Eski futbolcu, köşe yazarı, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Trabzonspor’un bu hafta ligdeki yerini değerlendirdi. Dilmen, Şenol Güneş zaten bunu çok doğru açıkladı. "Daha şampiyonluk için oyuncu ve seyirci olarak yüzde 100 hazır değiliz" dedi. Zaten bu cevab

Rıdvan Dilmen TS'yi değerlendirdi

Eski futbolcu, köşe yazarı, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen Trabzonspor’un bu hafta ligdeki yerini değerlendirdi. Dilmen, Şenol Güneş zaten bunu çok doğru açıkladı. "Daha şampiyonluk için oyuncu ve seyirci olarak yüzde 100 hazır değiliz" dedi. Zaten bu cevabı birinci ağızdan duyduk. Oyunda da bunu gördük. Aslında maça da öyle başladılar ki, şampiyon olduğu yıllardaki gibiydi. Ben Boluspor'la falan Trabzon'a gittiğimde, ilk 10 dakikada yarı sahayı geçmek yasaktı.

Golü bulduktan sonra da, aslında baskıları devam ediyordu hep o yıllarda. Geçtiğimiz hafta o yıllardaki gibi baskılı başladılar. Ve yine o yıllardaki gibi golü de buldular.

Ancak golden sonra ürkeklik başladı. Psikoloji devreye girdi. Oyun dengelendi ve Buca da pozisyon buldu. Egemen, Giray ve kaleci Onur'un iyi oynaması da bunu gösteriyor zaten. İşte bunu aşmak da hemen yapılacak bir şey değil. Hatta şampiyonluktan sonraki sezonda elde edilir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor