Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi!

Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi. Dilmen'in Maslak Acıbadem hastanesinde tedavi altına alındığı açıklandı. Futbol oynarken bir anda nefes alma güçlüğü çeken Rıdvan Dilmen, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.Dilmen'in yapılan

Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi!

Spor yazarı ve yorumcusu Rıdvan Dilmen kalp krizi geçirdi. Dilmen'in Maslak Acıbadem hastanesinde tedavi altına alındığı açıklandı. Futbol oynarken bir anda nefes alma güçlüğü çeken Rıdvan Dilmen, Maslak Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı.

Dilmen'in yapılan tetkiklerinde damarındaki yüzde 70 tıkanıklık sebebiyle kalp krizi geçirdiği tespit edildi ve stent takıldı. Edinilen bilgiye göre; Rıdvan Dilmen öğleden sonra arkadaşları ile futbol oynarken rahatsızlandı. Nefes almakta zorlanan Dilmen, durumunun ciddi olabileceği ihtimali üzerine hemen hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tetkikler sonrasında Dilmen'nin kalp krizi geçirdiği ortaya çıktı. Rıdvan Dilmen, hastaneye kaldırılması nedeniyle bu akşam NTV'de yayınlanan "Yüzde 100 Futbol" programına da katılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler