Rıdvan Dilmen bırakıyor

Doğuş Grubu bünyesindeki televizyon kanallarında futbol yorumları yapan, Sabah grubunda köşe yazan Rıdvan Dilmen, Turkuvaz Grubu ile yollarını ayırıyor.Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bir süredir bünyesinde bulunduğu Turkuvaz Medya Grubu'ndan ayrılmaya ka

Rıdvan Dilmen bırakıyor

Doğuş Grubu bünyesindeki televizyon kanallarında futbol yorumları yapan, Sabah grubunda köşe yazan Rıdvan Dilmen, Turkuvaz Grubu ile yollarını ayırıyor.

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, bir süredir bünyesinde bulunduğu Turkuvaz Medya Grubu'ndan ayrılmaya karar verdi. Son olarak, pazartesi gecesi bir televizyon programında, AKP Milletvekili Şamil Tayyar ile olan diyaloğuyla gündeme gelen Dilmen'in konuyla ilgili basın açıklaması şöyle...

"1,5 yıldır yazılarımla görev aldığım, Sabah ve Fotomaç gazetelerinden 6 Aralık 2011 tarihi itibariyle ayrılıyorum. Turkuvaz grubu yöneticilerine ve çalışanlarına, bana sayfalarında yer verdikleri için teşekkür ederim. Değerli okurlarımın ve izleyenlerimin NTV, NTV Spor ve Star TV'deki yorumlarımla karşılarında olacağım.

Sevgi ve Saygılarımla
Rıdvan Dilmen"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor