Rıdvan Dilmen: Ben eşek miyim!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un kendisine tepki göstermesine neden olan sözleri hakkında konuştu.Euro 2012 grup elemelerinde oynanan Türkiye-Azerbaycan maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimizden bah

Rıdvan Dilmen: Ben eşek miyim!

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor'un kendisine tepki göstermesine neden olan sözleri hakkında konuştu.

Euro 2012 grup elemelerinde oynanan Türkiye-Azerbaycan maçını yorumlayan Rıdvan Dilmen, Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimizden bahsederken "Avrupa'da oynayan tek takımımız Beşiktaş kaldı" ifadesini kullanması Tranzonspor'un tepkisini çekmişti.

Trabzonspor Rıdvan Dilmen'in özür dilemesini isterken, Dilmen'in bunu art niyetli bir şekilde yaptığını ima etmişti. Radyospor'da Aydın Cingöz İle Haber Aktif programında konuşan Dilmen, hem özür diledi hem de sert açıklamalar yaptı.
Radyospor'da Aydın Cingöz İle Haber Aktif programında konuşan Dilmen, hem özür diledi hem de sert açıklamalar yaptı. Trabzonspor'u söylememesini dalgınlık olarak yorumlayan Dilmen, "Trabzonspor'un açıklamasına çok üzüldüm. Ve Trabzonspor camiasından özür diliyorum. Tamamen dalgınlık sonucu olmuş bir olay ve o anı hatırlamıyorum bile. Benim Trabzonspor'a karşı hiçbir önyargım yok. Ben kimim ki Trabzonspor'un önüne geçeyim, görmemezlikten geleyim. Ben eşek miyim bu kadar aptalca bir tavrım olsun" dedi.

Trabzonspor Yöneticilerinin kendisine karşı daha saygılı bir üslupla konuşması gerektiğini ifade eden Dilmen, "Ben Trabzonspor'un başarılarından gurur duyarım Evet Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne gidemedi diye üzüldüm ama Trabzonspor'un başarılarına sevindim. Ben aşağılık bir adamıyım ki bu kadar basit ve sığ düşüneyim. Hiçbir zaman saygımı kaybetmedim. Bana karşı saygısızca konuşanlardan değil ancak Trabzonspor'dan ve taraftarlarından özür dilerim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler