Rıdvan Dilmen AHLAK'ı anlatacak

 Rize'de, "Sporda Ahlak, Başarı ve Motivasyon" konulu panel düzenlenecek.Panele A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen konuşmacı olarak katılacak.En yakın arkadaşı Tanju Colak'ın telefonlarını dinlettiği için hakkında

Rıdvan Dilmen AHLAK'ı anlatacak

 

Rize'de, "Sporda Ahlak, Başarı ve Motivasyon" konulu panel düzenlenecek.

Panele A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen konuşmacı olarak katılacak.

En yakın arkadaşı Tanju Colak'ın telefonlarını dinlettiği için hakkında dava açılan, ve 17ile 68 yıl arası hapsi istenen ,Şike yaptığı için ceza alan Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım'ın en büyük savunucusu Rıdvan Dilmen Rize'de düzenlenecek olan Sporda Ahlak, Başarı ve Motivasyon" konulu panele konuşmacı olarak katılacak.

  Panel, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi, Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ile Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği tarafından, 10 Temmuz Salı günü saat 15.00'de İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde organize edilecek.

 

Panele A Milli Takımı teknik direktörü Abdullah Avcı, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen ve Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ahmet Aşıroğlu, konuşmacı olarak katılacak. Panelde sporun ahlak, başarı ve motivasyon boyutu tartışılacak.

 

Türkiyede hiç kimse kalmamış gibi hakkında çeşitli iddilar ve açılmış davaları bulunan Rıdvan Dilmen'in Sporda AHLAK gibi önemli bir konuda konuşmaçı olarak panele davet edilmesi ise büyük şaşkınlık yarattı.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor