Ribery Robben'i yumrukladı

 Real Madrid maçının devre arasında Alman ekibinin soyunma odası karıştı. 45. dakikadaki serbest vuruştaki anlaşmazlık yüzünden iki ünlü futbolcu birbirine girdi. Almanya'da bu sezon şampiyonluktan uzaklaşan ama Devler Ligi'nde finali düşleyen Bayern Müni

Ribery Robben'i yumrukladı

 

Real Madrid maçının devre arasında Alman ekibinin soyunma odası karıştı. 45. dakikadaki serbest vuruştaki anlaşmazlık yüzünden iki ünlü futbolcu birbirine girdi.

 

Almanya'da bu sezon şampiyonluktan uzaklaşan ama Devler Ligi'nde finali düşleyen Bayern Münih'te sular durulmuyor. İki hafta önce Galatasaray'da yaşanan Melo-Riera kavgasının bir benzeri bu kez Münih Allianz Arena Stadı'nda, Bayern Münih takımının soyunma odasında yaşandı. Real Madrid maçının devre arasında Ribery ile Robben arasında çıkan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Kavgada bir dönem Galatasaray forması da giyen Fransız yıldız Ribery'nin, Hollandalı takım arkadaşı Robben'i yumrukladığı öğrenildi. Robben'in gözü morardı.

 

Ağır para cezası verdiler

 

Kavganın fitili ise maçın 45. dakikasında kazanılan faulde ateşlendi. Atışı kullanmak isteyen Ribery'e karşı çıkan Robben, Kroos'un topa vurmasını isteyince olan oldu. Soyunma odasına öfkeyle girip önce sözle münakaşa ettiği Robben'in üzerine yürüyen Ribery Hollandalı oyuncuyu yumrukladı. Ribery'e yüksek miktarda bir para cezası verildiği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler