Renktaşı Barcelona'ya kafa tutuyor

Süper Lig'de zirvenin tek hakimi olan Fırtına, Avrupa'nın önde gelen liglerindeki liderler klasmanında renktaşı Barcelona'ya kafa tutuyorTek rakibi BarçaTrabzonspor sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da zirvesine oynuyor! Süper Lig'de liderlik koltuğund

Renktaşı Barcelona'ya kafa tutuyor

Süper Lig'de zirvenin tek hakimi olan Fırtına, Avrupa'nın önde gelen liglerindeki liderler klasmanında renktaşı Barcelona'ya kafa tutuyor

Tek rakibi Barça

Trabzonspor sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da zirvesine oynuyor! Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Karadeniz Fırtınası, Avrupa'nın en önemli 6 ligindeki liderler klasmanında renktaşı ve oyun stili açısından benzetildiği İspanya ekibi Barcelona ve Alman Borrussia Dortmund ile sıkı bir yarış içine girdi.

En az gol yiyen 2. lider

Maç başına ortalama 2.40 puan toplayan Trabzonspor, bu alandaki değerlendirmede Almanya lideri Dortmund ve İspanya lideri Barcelona'nın ardından üçüncü sırada yer alıyor. Bordomavili ekip, atılan gol sıralamasında da 3. sırada yer alırken. Yediği gol açısından yıldızlar topluluğu Barcelona'nın bir adım gerisinde yer alıyor.

İç sahanın 1 numarası

Avrupa'nın 6 önemli liginin liderleri arasındaki kıyaslamada iç sahada toplanan puanlar açısından Trabzon zirvede yer alıyor. Fırtına'yı İtalya'dan Milan ve Fransa'dan Lille takip ediyor. Devlere kafa tutan Fırtına'yı diğer ekiplerinin önüne geçiren bir başka detay ise deplasmanda en az gol yiyen takım (2 gol) olması.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler