"Rehavet bizi tehlikeye atar"

TFF 1. Lig'de 22 Nisan Pazar günü deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, İstanbul Güngörenspor maçını ''kolay'' diye yorumlamaları halinde hüsrana uğrayabileceklerini söyledi. Aydın, İs

"Rehavet bizi tehlikeye atar"

TFF 1. Lig'de 22 Nisan Pazar günü deplasmanda İstanbul Güngörenspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'un futbol şube sorumlusu Oğuz Aydın, İstanbul Güngörenspor maçını ''kolay'' diye yorumlamaları halinde hüsrana uğrayabileceklerini söyledi.

 

Aydın, İstanbul Güngörenspor'un ligden düşmesinin kesinleştiğini hatırlatarak, ''Rakibimizin üzerinde psikolojik baskı olmayacak. Son hafta Karşıyaka deplasmanında aldıkları 0-0'lık beraberlik bunu açıkça gösterdi. Ancak, rakibimizin tam tersine biz kazanmak zorundayız. Rehavet bizi tehlikeye atar. İstanbul Güngörenspor maçını 'kolay' diye yorumlarsak büyük hüsrana uğrarız'' dedi.

 

Süper Lig yarışındaki takımların puan kaybına tahammülü olmadığını ifade eden Oğuz Aydın, ''Beş takım ilk iki için yarışıyor. Her takım sadece galibiyeti düşünüyor. Elazığspor dışındaki takımların avantajı yok. Bu yarışta kaybedilecek puan ilk iki hedefinin imkansızlaşması demek. Bu yarışta kalan son dört haftada Rizespor olarak 12 puana da talibiz. Bunun için sahada sonuna kadar mücadele edeceğiz'' diye konuştu.

 

İstanbul'da Çaykur Rizespor taraftarının çok sayıda olduğunu savunan Aydın, şöyle devam etti:''İstanbul Güngörenspor yönetimi ile önümüzdeki dönemde taraftar sayısıkonusunda görüşme yapacağız. Daha önceki maçlarda bize anlayış göstererek bilet sayısında artış yapmışlardı.

 

Yine olumlu sonuç çıkacağını düşünüyorum.İstanbul'daki taraftarlarımızdan yanımızda olmalarını, bizi desteklemelerini bekliyoruz. Maçın zor geçeceğini bilsinler, bizi 90 dakika desteklesinler.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler