Recep Denizer bombaladı

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizer, iki sezon boyunca hakemlerin Fenerbahçe’den yana tutum gösterdiklerini ve buna bir anlam veremediklerini söyledi. Haber61.net'e konuşan Denizer birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.Aydınu

Recep Denizer bombaladı

HABER61 ÖZEL - Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Recep Denizer, iki sezon boyunca hakemlerin Fenerbahçe’den yana tutum gösterdiklerini ve buna bir anlam veremediklerini söyledi.

 

Haber61.net'e konuşan Denizer birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Aydınus'un yönetimine anlam veremidiklerini ifade eden Denizer, bunun en güzel örneğini ise önceki gün kendi saha ve seyircileri önünde karşı karşıya  geldikleri Fenerbahçe maçında bir kez daha gördüklerini söyledi.

 

Denizer, “Maçın ilk yarısının sonlarına doğru yediğimiz gol ofsayttı. Ancak maçın hakemi Fırat Aydunus bunu gol olarak verdi.

 

Bu bizim ister istemez moralimizi bozdu ve devreyi 1-0 mağlup kapattık. Ancak ikinci yarıda oyun üstünlüğünü ele alarak skora genge getirtik. Golü bulduğumuz dakika sonrasında bir çok gol pozisyonu bulduk fakat bunların hiç birini değerlendiremedik ve rakibimize bir puan kaptırdık. Bunun için çok üzgünüz” dedi.

 

Fenerbahçe maçının 34. dakikasında çıkan olaylar nedeniyle medyada çıkan haberlerin ardından Trabzonspor kulübüne en az 2 maç seyircisiz ve bir maç saha kapatma ceza verilmesini bekleniyor.

Denizer, “Verilecez ceza ne olacak bekliyoruz. Eğer iki maç olursa bizim için çok ağır bir ceza olacak. Çünkü ceza alırsak bu Süper Final'de bize yansıyacak” diye konuştu.

 

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Orduspor maçınada değinen Denizer, “ Bu maçta hedefimiz üç puan. Bu zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak ligi galibiyetle kapatmak istiyoruz. Bunu da başaracak güçteyiz” şeklinde konuştu.

 

Zira Süper Finalde ise hedeflerinin gruptan ikinci olarak çıkmak olduğunu dile getiren Bordo-Mavili takımın Yönetim Kurulu Üyesi Denizer, “İnanıyorum ki Trabzonspor olrak ikinci çıkacağız.

 

Teknik Direktörümüz Şenol Güneş şimdiden futbolcularımızı maçlara motive etmeye başladı. Çünkü diğer futbol takımlarında oynayan arkadaşları yaklaşık iki aylık bir tatile çıkacaklar.

 

Bizim futbolcularımız ise maç oynayacaklar. Bu nedenle hocamız futbolcularmızla tek tek ilgileniyor” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor