Real Tolga'yı takip ediyor

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin'i takibini sürdürüyor.Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de sergilediği başarılı performansla bir çok otorite tarafından sezonun en başarılı kalecileri arasında göster

Real Tolga'yı takip ediyor

İspanya La Liga takımlarından Real Madrid, Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Tolga Zengin'i takibini sürdürüyor.

Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de sergilediği başarılı performansla bir çok otorite tarafından sezonun en başarılı kalecileri arasında gösterilen Tolga Zengin, Avrupa'dan birçok takım tarafından takip ediliyor.

Ancak tecrübeli file bekçisinin en çok Real Madrid tarafından izlendiği ve İspanyol kulübünün hala Tolga'yı takip etmeye devam ettiği belirtildi. Real Madrid'in özellikle Tolga'nın istikrarı konusuna vurgu yaptığı ancak birçok kaleci arasından bir tercih yaparak transfer yapmayı planladıkları ifade edildi.

Trabzonspor yönetimi, Tolga Zengin'e gelen teklifler hakkında sessizliğini koruyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler