Real Madridli yıldız Zonguldak'ta

İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'te oynayan Türk kökenli futbolcu Mesut Özil, lige verilen arada 2 günlük tatil için memleketi Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne bağlı Hışıroğlu Köyü'ne geldi. Mesut Özil, Liverpool'dan transfer teklifi aldığı söylen

Real Madridli yıldız Zonguldak'ta

İspanya'nın dünyaca ünlü kulübü Real Madrid'te oynayan Türk kökenli futbolcu Mesut Özil, lige verilen arada 2 günlük tatil için memleketi Zonguldak'ın Devrek İlçesi'ne bağlı Hışıroğlu Köyü'ne geldi.

 Mesut Özil, Liverpool'dan transfer teklifi aldığı söylentilerine, "Madrid'te çok mutluyum" diye cevap verdi.

Mesut Özil, kardeşi Mutlu, yeğeni Serdar Özil, arkadaşları Barış Çitfçi ve Ramazan Yağcıoğlu ile birlikte özel bir uçakla Çaycuma İlçesi'ndeki Zonguldak Havaalanı'na indi. Mesut Özil'i burada amcası Cevdet Özil ile Çaycuma Belediye Başkanı AK Partili Mithat Gülşen ve Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin çiçeklerle karşıladı. Mesut Özil, havaalanında kendisi için, 'Alemin kralı geliyor' ve 'I love you Mesut' sloganları atan bir grup genç ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

KÖYDE 2 GÜN KALACAK
Mesut Özil, daha sonra bir taksiyle Devrek İlçesi'ne bağlı Hışıroğlu Köyü'ne geçti. Amcası Cevdet Özil'in evine misafir olan Mesut Özil, kendisini kapıda karşılayan yengesi Emine Özil'in elini öptü. Kapıda gazetecilerin sorularını cevaplandıran Mesut Özil, en son 1.5 yıl önce geldiği köyünde yeniden bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Takıma verilen 1 haftalık izinin 2 gününü köyünde amcasının yanında geçireceğini belirten Mesut Özil, "2 günümü toprağımda geçireceğim. Çok mutluyum. Arkadaşlarımı, ailemi göreceğim. Dedemin, babaannemin mezarını ziyaret edeceğim. Çocukluğum burada geçti. Bu yüzden unutmam burayı. Babaannem, dedem sağken her yaz buraya geliyordum tatile. Şimdi amcamlar, yeğenlerim burada" diye konuştu.

MADRİD'TE MUTLUYUM
Mesut Özil, Hamit Altıntop ve Nuri Şahin ile birlikte aynı takımda oynadıklarının hatırlatılması üzerine, "Çok iyi arkadaşız. Zaten Almanya'dan tanıyordum onları. Şimdi Madrid'te benle birlikte oynuyorlar. Çok iyi arkadaşlarım, dostlarım. Çok seviniyorum aynı takımda oynadığım için. Nuri de ilk golünü attı, çok sevindim" şeklinde konuştu.

Mesut Özil, Liverpool'dan transfer teklifi aldığı yönündeki soru üzerine ise, "Madrid'te oynuyorum ve çok mutluyum orada. Başka bir şey söylemek istemiyorum" dedi.

Özil, Jose Mourinho ile aralarında sorun olup olmadığı yönündeki soruya ise, "İzindeyim, o konuda bir şey söylemek istemiyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler