Real Madrid'de Gareth Bale çılgınlığı

Real Madrid Kulübü'nün, Gareth Bale için ödeyeceği rakamın 150 milyon sterline çıkabileceğini iddia etti. "150 milyon sterlinlik Bale" başlıklı haberde, Tottenham Hotspur'un, Bale'in kontratı bitmeden bir Premier Lig takımına transfer olması halinde, ekst

Real Madrid'de Gareth Bale çılgınlığı

Real Madrid Kulübü'nün, Gareth Bale için ödeyeceği rakamın 150 milyon sterline çıkabileceğini iddia etti. "150 milyon sterlinlik Bale" başlıklı haberde, Tottenham Hotspur'un, Bale'in kontratı bitmeden bir Premier Lig takımına transfer olması halinde, ekstra 10 milyon sterlin daha kazanacağına dikkat çekildi.

Tottenham Kulübü Başkanı Daniel Levy'nin, bugün oynanacak Arsenal maçı sonrası transferi sonuçlandırmak istediği belirtildi. Transfer gerçekleşirse İngiliz kulübü, Real Madrid’den 90 milyon sterlin bonservis bedeli alacak. Yıldız futbolcu ise 5 yıllık kontrat için 54 milyon sterlin elde edecek. Levy’nin istediği 10 milyon sterlin de karşılanırsa, rakam 150 milyon sterlini geçecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler