Real Madrid, Suriyeli sığınmacıyı maça davet etti

Real Madrid Kulübü, oğluyla Macaristan sınırını geçmeye çalışırken, bir kadın kameramanın çelme takarak düşmesine neden olduğu görüntülerle gündeme gelen Suriyeli sığınmacı Osama Abdul Mohsen ile iki çocuğunu, Santiago Bernabeu Stadı'na davet etti.   Suri

Real Madrid, Suriyeli sığınmacıyı maça davet etti
Real Madrid Kulübü, oğluyla Macaristan sınırını geçmeye çalışırken, bir kadın kameramanın çelme takarak düşmesine neden olduğu görüntülerle gündeme gelen Suriyeli sığınmacı Osama Abdul Mohsen ile iki çocuğunu, Santiago Bernabeu Stadı'na davet etti.
 
Suriye'de 1. lig takımlarından El Fotuwa'yı çalıştıran ancak savaştan dolayı ülkesini terk ederek Avrupa'ya kaçan ve son olarak  İspanya'daki Futbol Antrenörleri Ulusal Merkezi'nin (Cenafe) çabalarıyla Madrid'e getirilen Osama Abdul Mohsen'e Real Madrid Kulübü'nden de bir jest yapıldı.
 
Real Madrid Kulübü, Mohsen ve iki çocuğunu, La Liga'nın 4. haftasında 19 Eylül Cumartesi günü Granada'ya karşı oynanacak müsabakada Santiago Bernabeu Stadı'na ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor