Real Madrid Sevilla maçı hangi kanalda ve saat kaçta?

Real Madrid Sevilla maçı bu akşam

Real Madrid Sevilla maçı hangi kanalda ve saat kaçta?
Real Madrid Sevilla maçı saat kaçta, hangi kanalda ve maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

UEFA Süper Kupa maçında bu akşam Real Madrid Sevilla ile karşılaşacak. Nefes kesecek mücadele Norveç'in Lerkendal Stadı'nda oynanacak. Maçı Sırbistan'dan Milorad Mazic yönetecek ve onun yardımcılıklarını Milovan Ristic ile Dalibor Djurdjevic yapacak. Saat 21.45'te başlayacak mücadeleyi TRT 1 canlı yayınlayacak.

Real Madrid Sevilla ile daha önce toplam 153 kez karşı karşıya geldi. Bu karşılaşmalarda Real Madrid 81 kez galip gelirken Sevilla 45 kez galibiyete uzandı. 27 maç ise eşitlikle sona erdi.


REAL'DE EKSİKLER VAR
Football Espana sitesinin haberine göre, Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Eflatun-Beyazlılar'ın forveti Gareth Bale ve orta saha oyuncusu Toni Kroos, takımın UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Sevilla ile karşılaşacağı dev mücadelede forma giyemeyecek. İspanyollar'ın iddiasına göre, maçta Pepe de yer almayacak, böylelikle Sergio Ramos'a defans hattında Raphael Varane eşlik edecek. Karim Banzema'nın da hücüm alanında şans bulacağı kesin.

Kadro ise şöyle;

Casilla, Yanez, Luca; Carvajal, Ramos, Varane, Nacho, Danilo, Marcelo; James, Casemiro, Kovacic, Modric, Isco, Asensio, Llorente; Benzema, Vazquez, Morata, Mariano


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler