Real Madrid şampiyon oldu

İspanya'da milli oyuncularımız Nuri Şahin ve Hamit Altıntop ile Türk asıllı Mesut Özil'in formasını giydiği Real Madrid, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Real Madrid bu sonuçla birlikte 32'nci şampiyonluk kupasına da uzanmış oldu.Yuna

Real Madrid şampiyon oldu

İspanya'da milli oyuncularımız Nuri Şahin ve Hamit Altıntop ile Türk asıllı Mesut Özil'in formasını giydiği Real Madrid, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etti. Real Madrid bu sonuçla birlikte 32'nci şampiyonluk kupasına da uzanmış oldu.

Yunanistan'da ise milli futbolcu Kazım Kazım'ın forma giydiği Olimpiakos da hem şampiyonluk kupasını hem de Yunanistan kupasını kazanmayı başardı.

Abdullah Avcı yönetimindeki A Milli Takım teknik heyeti, La Liga'da şampiyon olan Real Madrid'in Türk futbolcuları Nuri Şahin, Hamit Altıntop ile Kazım Kazım'ı kutladı. Mesajda, "Formasını giydiğiniz takımların şampiyonluğundan dolayı kutluyoruz. Oradaki başarılarınızın milli takıma yansıması diliyoruz" denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler