Real Madrid PSG

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor.  Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda bu gece Real Madrid ile Paris Saint Germain karşılaşacak.  Santiago Bernabeu’da oynanacak karşılaşma saat 22.45’te başlayacak. Maçı İngiltere federasyonundan  Mark Cla

Real Madrid PSG

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor.  Şampiyonlar Ligi A Grubu’nda bu gece Real Madrid ile Paris Saint Germain karşılaşacak.  Santiago Bernabeu’da oynanacak karşılaşma saat 22.45’te başlayacak. Maçı İngiltere federasyonundan  Mark Clattenburg yönetecek. Karşılaşma Tivibu Spor 2'den canlı olarak yayınlanacak.

Karşılaşma öncesinde A Grubunda Real Madrid 7 puanla liderliğini sürdürürken aynı puandaki PSG ise 2. Sırada yer alıyor. Gruptaki diğer takımlardan Malmö 3 puanla 3. Sırada bulunurken Shaktar Donetsk puansız son sırada yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor