Real Madrid, Chelsea ve şimdi de Şanlıurfaspor

 Çok sayıda ünlü kulübün bünyesinde yer alan ve antrenmanlarda kullanılan Smart Speed’i Şanlıurfaspor da kullanmaya başladı. Almanya’dan satın alınan Smart Speed, antrenmanlarda futbolcuların performansını ölçüyor ve her futbolcunun aynı seviyede çalışmas

Real Madrid, Chelsea ve şimdi de Şanlıurfaspor

 

Çok sayıda ünlü kulübün bünyesinde yer alan ve antrenmanlarda kullanılan Smart Speed’i Şanlıurfaspor da kullanmaya başladı. Almanya’dan satın alınan Smart Speed, antrenmanlarda futbolcuların performansını ölçüyor ve her futbolcunun aynı seviyede çalışmasına olanak sağlıyor. Türkiye’de ilk defa Şanlıurfaspor’un kullandığı Smart Speed’i dünyada ise birçok ünlü takım kullanıyor. Almanya’nın Bayern Münih, İspanya’nın Real Madrid, Barcelona, Valencia İngiltere’nin Manchaster United ve Chelsea antrenmanlarında Smart Speed’i kullanıyor.

Şanlıurfaspor İcra Kurulu Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş de Smart Speed’in Türkiye’de sadece Şanlıurfaspor kulübü tarafından satın alındığını ve antrenmanlarda kullanıldığını ifade ederken, "Teknik direktörümüz Osman Özköylü ile yaptığımız istişareler sonrasında bu cihazları Almanya’dan satın aldık. Futbolcularımızın antrenmanlarda daha iyi performans göstermeleri amacıyla alınan cihazlar sayesinde, her futbolcu aynı seviyede çalışmış olacak ve doğru bir şekilde ölçümleri yapılacak. Çabukluk, sürat ve reaksiyon girişimlerini sağlayacak olan bu cihazların Şanlıurfasporumuza çok faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler