Real Madrid bunu beklemiyordu

Tottenham, Real Madrid'in Gareth Bale için yaptığı rekor teklifi elinin tersiyle geri çevirdi. Real Madrid'in Gareth Bale rüyası bir türlü gerçeğe dönüşmüyor. Eflatun-beyazlılar, Tottenham forması giyen yıldız futbolcunun bonservisi için İngiliz ekibine 9

Real Madrid bunu beklemiyordu
Tottenham, Real Madrid'in Gareth Bale için yaptığı rekor teklifi elinin tersiyle geri çevirdi.
 
Real Madrid'in Gareth Bale rüyası bir türlü gerçeğe dönüşmüyor. Eflatun-beyazlılar, Tottenham forması giyen yıldız futbolcunun bonservisi için İngiliz ekibine 98.5 milyon Euro'luk rekor bir teklifte bulunmuştu. 
 
Kulübüyle 3 yıllık daha sözleşmesi bulunan süperstar ise bu gelişme üzerine İspanyol deviyle görüşmek için izin istemişti. Real cephesinde bu gelişmeler yaşanırken, İngiliz Bbc televizyonu Tottenham Başkanı Daniel Levy'nin Gareth Bale'i kesinlikle satmama kararı aldığını duyurdu. 
 
Luka Modric transferi sırasında da Los Galacticos'a kök söktüren Levy'nin bu tavrının bonservis bedelini biraz daha yükselttikten sonra satışı gerçekleştirmek olduğu öne sürülüyor. Eğer Tottenham, Gareth Bale'i minimum 98.5 milyon Euro'ya satma kararı alırsa Cristiano Ronaldo'ya ait (M.United-Real Madrid 94 milyon euro) dünya transfer rekoru kırılmış olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor