Real Madrid Atletico Madrid

Real Madrid Atletico Madrid maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar İspanya La Liga’nın 26. Haftasında şampiyonluk yarışını direkt olarak etkileyecek olan Real Madrid Atletico Madrid mücadelesi oynanacak. Santiago Barnabeu’da

Real Madrid Atletico Madrid

Real Madrid Atletico Madrid maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

İspanya La Liga’nın 26. Haftasında şampiyonluk yarışını direkt olarak etkileyecek olan Real Madrid Atletico Madrid mücadelesi oynanacak. Santiago Barnabeu’da oynanacak karşılaşmada hakem Carlos Gomez görev yapacak. Heyecan dolu karşılaşma saat 17.00’de başlayacak ve lig tv 3 canlı yayınlayacak.

 

Karşılaşma öncesinde ligde 55 puanı bulunan Atletico Madrid 2. Sırada yer alırken Real Madrid ise 54 puanla 3. Sırada bulunuyor.

Real Madrid ve Atletico Madrid bugüne kadar toplam 172  kez karşılaştı. Bu karşılaşmalarda 93 galibiyet alan Real Madrid rakibine üstünlük sağlarken Atletico Madrid 42 galibiyet aldı ve 37 maç berabere sonlandı. Real Madrid ev sahipliğinde oynanan 85 karşılaşmada ev sahibi 57 galibiyet alırken misafir takım 14 kez kazandı ve 14 maç eşitlikle sona erdi.

 

Maç öncesi bilgiler;

• Real Madrid, Atletico Madrid'I son beş lig maçında mağlup edemedi (2B 3M) ? Real'in Atletico'ya karşı galibiyetsiz geçen en uzun süreli serisi. • Real Madrid evinde oynadığı son yedi lig maçını da kazandı ve bu maçlarda 5.28 gol ortalamasıyla oynadı. • Atletico, bu sezon ligde çıktığı 13 deplasman maçında sadece üç kez yenildi (9G 1B) ve bu 13 maçta kalesinde sadece beş gol gördü. • Bu sezon La Liga'da 71 gol atan Real Madrid, Avrupa'nın beş büyük liginde en çok gol atan takım konumunda. Rakibi Atletico Madrid ise Avrupa'nın beş büyük liginde en az gol yiyen takım (Bayern Münih ile birlikte, 11). • Atletico ligde 180 dakikadır kalesinde isabetli şut görmüyor. Kalesine atılan son isabetli şut Eibar forması giyen Saul Berjon tarafından atılmıştı. • Atletico'ya karşı oynadığı son dört maçta da gol atamayan Cristiano Ronaldo, Real Madrid kariyerinde bir takıma karşı gol atamadığı en uzun seriyi yaşıyor.

İlk 11’ler:

Real Madrid 1 Keylor Navas 2 Raphael Varane 4 Sergio Ramos 15 Daniel Carvajal 23 Danilo 8 Toni Kroos 10 James Rodriguez 19 Luka Modric 22 Isco 7 Cristiano Ronaldo 9 Karim Benzema

Atletico Madrid 13 Jan Oblak 2 Diego Godin 3 Filipe Luis 20 Juanfran 24 Jose Gimenez 6 Koke 12 Augusto Fernandez 14 Gabi 17 Saul Niguez 7 Antoine Griezmann 9 Fernando Torres

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler