Real Betis Valencia'yı devirdi

İspanya La Liga'nın 23. haftasında Valencia, deplasmanda Betis ile karşılaştı. Estadio Benito Villamarín'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı ve hafta içinde Barcelona'dan 7 gol yiyen Valencia, bir yenilgi daha yaşadı. Real Betis'e

Real Betis Valencia'yı devirdi

İspanya La Liga'nın 23. haftasında Valencia, deplasmanda Betis ile karşılaştı. Estadio Benito Villamarín'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazandı ve hafta içinde Barcelona'dan 7 gol yiyen Valencia, bir yenilgi daha yaşadı.

Real Betis'e galibiyeti getiren gol, 49. dakikada Castro'dan geldi. Öte yandan Valencia'da Gaya, 62. ve 85. dakikalarda gördüğü sarı kartların ardından kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

NEVILLE'IN 9 MAÇTA LİGDE GALİBİYETİ YOK

Bu skorun ardından Betis 8 maç sonra galibiyetle tanıştı ve 25 puanla 12. sıraya yerleşti. Valencia ise, Neville ile ligdeki 9. maçından da yenilgiyle ayrılırken, üst üste 12. maçında puan alamadı ve 25 puanla 13. sıraya geriledi.

La Liga'nın 24. haftasında Betis, deplasmanda Deportivo ile karşılaşacakken, Valencia ise evinde Espanyol'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler