Real Betis Sevilla berabere

İspanya La Liga'nın 16. haftasında oynanan Endülüs Derbisi'nde Real Betis ile Sevilla karşı karşıya geldi. Benito Villamarin'de oynanan derbi golsüz eşitlikle sonuçlandı. Maçın ilk tehlikeli pozisyonunu Sevilla yakaladı. 6. dakikada Krohn Dehli, yakaladığ

Real Betis Sevilla berabere

İspanya La Liga'nın 16. haftasında oynanan Endülüs Derbisi'nde Real Betis ile Sevilla karşı karşıya geldi. Benito Villamarin'de oynanan derbi golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Maçın ilk tehlikeli pozisyonunu Sevilla yakaladı. 6. dakikada Krohn Dehli, yakaladığı fırsatta savunmayı aşamadı. Sonrasında N'Diaye ve Vargas ile Betis, iki kere ciddi gol girişiminde bulundu ancak skor yine değişmedi. İlk yarının sonunda bu kez Sevillalı Konoplyanka, tabelayı değiştirme fırsatını değerlendiremedi.

İkinci yarıya ev sahibi Betis, rüzgar gibi başladı. İlk 10 dakika müthiş bir baskı kuran ev sahibi 4 gollük fırsattan yararlanamadı. Maçın kalan bölümünde denk bir mücadele olsa da, gol fırsatlarını Betis yakaladı. Son dakikada Digard, son bir fırsattan yararlanamadı ve derbi 0-0'lık skorla noktalandı.

Bu sonucun ardından Betis 20, Sevilla ise 23 puana yükseldi. Betis, gelecek hafta Barcelona'ya konuk olacak. Sevilla ise sahasında bir diğer Katalan takım Espanyol'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor