Rasimcan'a milli davet

 Ofspor'un 21 yaşındaki genç ve başarılı stoperi Rasimcan Antalya'da 5 gün sürecek olan Ümit milli takım seçmelerine davet edildi. Futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan başarılı stoper bu sezon başında Ofspor'a transfer olan Rasimcan başarı futbolu i

Rasimcan'a milli davet

 

Ofspor'un 21 yaşındaki genç ve başarılı stoperi Rasimcan Antalya'da 5 gün sürecek olan Ümit milli takım seçmelerine davet edildi.
 
Futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan başarılı stoper bu sezon başında Ofspor'a transfer olan Rasimcan başarı futbolu ile alkış alıyor.
 
Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş Ofspor karşılaşmasında sergilediği muhteşem performansala dikkatleri üzerine çeken genç futbolcuya bu performansı milli takım yolunu da açtı.Rasimcan bu yıl ki göz kamaştıran performansıyla ümitle milli takım hocası Tolunay Kafkasın'da dikkatini çekti. Kafkas genç futbolcuyu ümit milli takım seçmelerine davet etti. Rasimcan Antalya'da yapılacak olacak 5 günlük ümit milli takım seçmeleri için Antalya'ya gitti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler