Rakip Galatasaray karıştı!

Trabzonspor'un hafta sonu Pazar günü Galatasaray ile İstanbul'da seyircisiz oynayacağı maçı öncesi Galatasaray camiasında büyük bir deprem yaşanıyor. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda Turan'dan Neill'a ve tüm takımdaki oyunculara inanılmaz ağır sözler

Rakip Galatasaray karıştı!

Trabzonspor'un hafta sonu Pazar günü Galatasaray ile İstanbul'da seyircisiz oynayacağı maçı öncesi Galatasaray camiasında büyük bir deprem yaşanıyor. Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Arda Turan'dan Neill'a ve tüm takımdaki oyunculara inanılmaz ağır sözler sarf etti.

Galatasaray camiasında oyuncuların morallari maç öncesi oldukça bozuk.

Spor Toto Süper Lig'deki 14. yenilgisini Antalyaspor deplasmanında alarak 13. sıraya gerilen Galatasaray'da Başkan Adnan Polat, Trabzonspor maçı öncesi futbolcuları ağır bir dille eleştirdi.

Önce kaptan Arda, Neill ve Kewell'a yüklenen Polat daha sonra takımın tamamını eleştiri yağmuruna tuttu.

İşte Başkan Adnan Polat'ın, Florya’daki tespitleri ve zehir, zemberek sözleri...

1- BÖYLE OYNARSAN TEPKİ OLUR:

Kaptan Arda'nın, Antalyaspor maçındaki performansı Başkan Adnan Polat'a büyük hayal kırıklığı yaşattı. Polat'ın, Avrupa'ya açılma planları yapan yıldız futbolcuya, "Eğer milli maçtaki performansına ulaşamıyorsan insanlar da eleştirir. Ne yazık ki duygusal hareket ediyorsun ve en zor zamanda takıma katkıda bulunamadın. Oysa seni eleştirenleri performansınla susturman gerekirdi" dediği öğrenildi.

2- OYNAMAK İSTEMİYOR MUSUN?:

Antalyaspor karşısında Lucas Neill'in son dakikalarda sorumsuzca hareket etmesi, Adnan Polat'ı çileden çıkardı. Neill'e, "Artık oynamak istemiyor musun! Atılmak için elinden geleni yaptın" sözleriyle çıkışan Polat, Avustralyalı oyuncunun, Fenerbahçe derbisinden sonra gördüğü kırmızı kart yüzünden 3 maç ceza alan Baros gibi hareket ettiğini düşünüyor.

3- ŞUT ATACAK HALİN?YOK:

Başkan Adnan Polat, Harry Kewell'ı da sert sözlerle eleştirdi. Polat, Antalyaspor maçında sahada adeta gezinen Avustralyalı oyuncuya, "Bu halin ne senin! Bırak gol atmayı, şut atacak, adam geçecek halin bile yok. Sana olan sevginin, fedakârlığın karşılığı bu olmamalıydı" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

4- SADECE SİZ KALDINIZ:

Polat en ağır ifadeleri, takımın geneline yönelik yaptığı konuşmada kullandı. Polat'ın, "Hoca dediniz, Rijkaard'ı gönderdik. Hagi geldi, sevindiniz. Sonra yine hoca eleştirdildi, Hagi gitti. Sistemi beğenmediniz, sistem değişti. Adnan Sezgin gitti. Ben ve ekibim gidiyoruz. Siz burdasınız. Ne var ki sizin de ruhunuz gitmiş" diyerek takımı adeta topa tuttuğu vurgulandı.

ARDA’YA:
Milli maçtaki performansını gösteremezsen eleştiri olur. Ne yazık ki duygusal davranıyorsun

NEILL’E:
Artık bu takımda oynamak istemiyor musun! Son dakikalarda atılmak için elinden geleni yaptın

KEWELL’A:
Bu halin ne senin! Son haftalarda bırak gol atmayı, şut atacak, adam geçecek halin bile yok

TAKIMA:
Rijkaard'ı, Hagi'yi, Sezgin'i gönderdik. Ben ve ekibim de gidiyoruz. Sizin de ruhunuz gitmiş.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor