Rakip forvetler Trabzonspor'u geçemiyor

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'nın golcü kimliğini takıma yansıtmasının yanında savunma özelliği de ön plana çıkıyor.Hami Mandıralı'nın görev aldığı 10 maçın 6'sında kalesini gole kapatan Karadeniz ekibi Konyaspor, Sivasspor, Kasımpaşa, Elazı

Rakip forvetler Trabzonspor'u geçemiyor

Trabzonspor Teknik Sorumlusu Hami Mandıralı'nın golcü kimliğini takıma yansıtmasının yanında savunma özelliği de ön plana çıkıyor.

Hami Mandıralı'nın görev aldığı 10 maçın 6'sında kalesini gole kapatan Karadeniz ekibi Konyaspor, Sivasspor, Kasımpaşa, Elazığspor, Gençlerbirliği ve Kayseri Erciyesspor maçlarında kalesinde gol izni vermedi. Bordo-mavililer ilk yarısı oynanırken tatil edilen ve daha sonra 3-0 hükmen yenik sayıldıkları Fenerbahçe maçı dahil kalesinde 8 gol gördü.

Trabzonspor, dün oynanan ve 5-0 kazanılan Kayseri Erciyesspor maçıyla bu sezonun en farklı galibiyetini elde ederken, 3 sezon aradan sonra da en farklı galibiyetini almış oldu. Bordo-mavililer en son yine deplasmanda 17 Ekim Pazar günü Kasımpaşa'yı 7-0 mağlup etmişti. Söz konusu tarihin ardından Karadeniz ekibi ilk kez bir maçta 4 golün üzerine çıkmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor