Rakip Es-Es'ten TS takliti!

Spor Toto Süper Lig'de Cuma akşamı kendi sahasından lider Trabzonspor'la karşılaşacak Eskişehirspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Eskişehirspor, bugün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Çalışma

Rakip Es-Es'ten TS takliti!

Spor Toto Süper Lig'de Cuma akşamı kendi sahasından lider Trabzonspor'la karşılaşacak Eskişehirspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Maçın hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Eskişehirspor, bugün taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Çalışma sırasında teknik direktör Bülent Uygun'un bazı oyuncularını temsili olarak Trabzonsporlu oyuncular yaparak, taktik çalışma yapması dikkat çekti.

Eskişehirspor takım tesislerinde yapılan ve tüm oyuncuların katıldığı çalışmada, sakatlıkları bulunan Diego takımla birlikte çalışırken, Pele ve Şilili Tello takımdan ayrı çalıştı. Üç oyuncunun da Trabzonspor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ancak bu karşılaşmada oynama ihtimallerinin düşük olduğu öğrenildi.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda, oyuncular uzun bir süre tek pas çalıştı. Baştan sona taktik çalışılan antrenmana, Teknik Direktör Bülent Uygun'un sıra dışı uygulamaları damgasını vurdu. Antalyaspor maçında özellikle ilk yarım saatlik sürede oyuncuların yardımlaşmasının sıfır olmasından şikayet eden Uygun, Trabzonspor maçında aynısının tekrarlanmaması için sık sıkı oyuncularını uyararak, bu konuda özel olarak çalıştırdı.

Ardından oyuncularına duran top çalıştıran Uygun, dönen topların alınması için de oyuncularına taktikler verdi. Günün en ilginç olayı ise Uygun'un oyuncularını iki gruba ayırarak, bazıları temsili Trabzonspor oyuncusu yapması oldu. Trabzonspor'un hücum oyuncularının yeteneklerini oyuncularına anlatan Uygun, bazı oyuncularını "Sen Burak, sen Umut, sen Alanzinho'sun" diyerek temsili oyuncu yaptı. Uygun daha sonra da onları tutacak oyuncularına, karşılaşmada nasıl oynayacakları ve bu oyuncuların hangi yönlerine dikkat etmeleri gerektiği konusunda çalıştırdı.

Bu arada son haftalarda kaybettikleri puanlar hatırlatılan ve form olarak düşüşte oldukları iddialarına cevap veren, takımın genç milli yıldızı Alper Potuk, "Form düşüklüğü diye bir şey yok. Fenerbahçe, Antalyaspor gibi ligin güçlü takımlarıyla oynadık. Kimse merak etmesin. Biz herkesten daha çok istiyoruz Avrupa'ya gitmeyi. " diye konuştu.

Trabzonspor'un ligin lideri olduğunun altını çizen milli oyuncu, "Onlar da biliyor çok zor bir deplasmana geleceklerini. Şampiyonluğun yolunun buradan geçeceğini iyi biliyorlar. " şeklinde konuştu. Avrupa'ya gitmek için kendilerinin de mutlak kazanmak zorunda olduklarını vurgulayan başarılı oyuncu, bu yolda puan kaybetme haklarının bittiğini kaydederek, "Bundan sonraki bütün maçlara kazanmak için çıkacağız. İnşallah bu maçı da kazanacağız. " dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler