Rakip Es-Es tribününde ne oluyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, kadın ve çocukların karşılaşmalara ücretsiz alınması ile ilgili tribünlerde gerekli düzenlemeleri yapmaya başladı.Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ahmet Yalçın, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), kadınlar ve

Rakip Es-Es tribününde ne oluyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor, kadın ve çocukların karşılaşmalara ücretsiz alınması ile ilgili tribünlerde gerekli düzenlemeleri yapmaya başladı.

Eskişehirspor İdari Asbaşkanı Ahmet Yalçın, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF), kadınlar ve 16 yaş altı çocukların Spor Toto Süper Lig'deki maçlara ücretsiz olarak girmesi yönündeki karara ilişkin olarak, kulüp olarak tribünlerde düzenleme çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

Yalçın, yaptığı açıklamada, bu kararla birlikte futbolun güzelliklerinin artacağını düşündüklerini belirterek, şunları kaydetti:

''Eskişehirspor Kulübü olarak, tribünlerdeki düzenleme çalışmalarına başladık. Yaklaşık 600 kişi olmasını planladığımız bu bölüm için federasyonun istemiş olduğu ayrı turnike, tuvalet ve kantin çalışmaları da başladı. En fazla bir ay içinde bitecek olan bu düzenlemeyle birlikte, 9. haftadaki Samsunspor maçından itibaren kadın ve çocuklarımız bu bölüme alınacaklar. Bu tribün için basılan davetiye niteliğindeki ücretsiz biletler, Aktif A.Ş. ve statta açılacak ayrı bir gişeden ücretsiz olarak temin edilebilecek.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor